Still Going Strong....

Post Reply
vinman
Posts: 6
Joined: Tue Mar 25, 2003 8:56 pm
Location: London ONT. Canada

Still Going Strong....

Post by vinman » Sun Nov 14, 2010 7:18 pm

I'm still using my Bp6 dedicated 24/7 to downloading stuff on the net.
I rescued this board from the garbage bin and replaced the caps on it maaaaaaany years ago , and it still serves me well.
Dual Celerons 500's and 750Mb of ECC ram and it has not flinched once in all these years. It just chugs along and has oulasted a few other faster Mobo's.
Since I only use it for downloading and it's on 24/7 it's serving it's purpose well.
Hello to Derek and the gang ...........Vince in Ontario.

Derek
Site Admin
Posts: 2479
Joined: Tue Jul 23, 2002 3:55 pm
Location: Canada
Contact:

Post by Derek » Sat Jan 01, 2011 1:21 pm

Same! As long as it keeps on ticking, it'll be on duty!
-Derek

KliK
Posts: 350
Joined: Fri Mar 11, 2005 3:56 pm
Location: Zagreb, Croatia
Contact:

Post by KliK » Sat Jan 01, 2011 2:32 pm

mine works only on 1CPU...I think it's some of the caps, gone wrong...have to look into it, to make it again 2CPUs... ;)

24seven
IRC Lurker
Posts: 494
Joined: Wed Jul 24, 2002 5:23 pm
Location: Derbyshire UK
Contact:

Post by 24seven » Mon Jan 31, 2011 6:22 am

Hey guys, long time no see.
I do pop in now and then to see if you're all still here.

My BP6 has been stored in the attic for a few years now.

Maybe I should get it out and power her up.

m0gely
Posts: 32
Joined: Sat Jul 27, 2002 6:01 pm

Post by m0gely » Sat Feb 19, 2011 12:17 am

Can't believe I remembered my login. I thought I would see if the site was still up. Haven't been here in a years and behold, there are a few recent posts on the forum! Aw well. I'm getting rid of my BP6 on Craigslist finally. 366's @ 550MHz @ 1.95v. I bet I will end up having to give it to Goodwill. It's a shame.

EDIT: Hah! It's still in my sig.
- m0gely
http://quake2.telestream.com/
q2 | q3 | counter-strike

-=[ BP6|366's@550@1.95v|512M|30G RAID0|TNT2u|SBLive|Win2K3 ]=-

kuun
Post-O-Matic
Posts: 1566
Joined: Sat Nov 02, 2002 5:26 pm
Location: Tennessee
Contact:

Post by kuun » Wed Feb 23, 2011 6:06 pm

nice.. I no longer have my original bp6 server. but i have the spare i picked up before i lost the original one. and i still have it. it has a cap need. and incidentally, PSU power supplies and old dead mobo's from POS preman pc's typically contain the needed caps for repair. Mine will live again one day, if only to serve as an old IDE storage server until all my IDE drives die :)

i now own a quad core because of the best dual cpu mobo of it's time, the BP6!
!!! WARNING !!!
The following forums: www.bp6.com
are infected with the following VIRUS(s): Kuun.infected.all.posts.Win2K.user

The following IRC servers has been exploited: irc.bp6.com
with the Following Exploit: Kuun.lurks.using.mIRC.v5.82.exploit

KliK
Posts: 350
Joined: Fri Mar 11, 2005 3:56 pm
Location: Zagreb, Croatia
Contact:

Post by KliK » Mon Jul 25, 2011 12:16 pm

mine has been repaired...some of the CAPs have been replaced...and right now I'm sending you this message from it... ;)

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests