WTB: Abit BE6 motherboard

For sale ads / Stuff wanted ads
Post Reply
daddie-O
Posts: 3
Joined: Sun Apr 30, 2006 2:49 pm
Location: Royersford, PA USA

WTB: Abit BE6 motherboard

Post by daddie-O » Sun Apr 30, 2006 2:58 pm

Okay, call me crazy, but if anyone has a BE6 motherboard in working condition they are willing to part with you can talk to me. I need to replace the one I've had for quite a while without changing my setup. I need the BE6 as I have 8 drives in my setup.

:D

KliK
Posts: 350
Joined: Fri Mar 11, 2005 3:56 pm
Location: Zagreb, Croatia
Contact:

Post by KliK » Tue May 02, 2006 10:44 am

you can also use BP6, BE6, BE6-II, etc.

why do you want BE6 among all others?!

KliK
Posts: 350
Joined: Fri Mar 11, 2005 3:56 pm
Location: Zagreb, Croatia
Contact:

Post by KliK » Tue May 02, 2006 10:45 am

you can also use BP6, BE6, BE6-II, etc.

why do you want BE6 among all others?!

daddie-O
Posts: 3
Joined: Sun Apr 30, 2006 2:49 pm
Location: Royersford, PA USA

Post by daddie-O » Tue May 02, 2006 12:02 pm

KliK wrote:you can also use BP6, BE6, BE6-II, etc.

why do you want BE6 among all others?!
For the Four channels of IDE that drive the eight hard drives. I just want to be able to pop the old board out and stick in another. I don't really want to have to buy an add-in card to drive the four extra drives. I didn't have any trouble with the HPT 366 as I guess I wasn't really pushing it hard. It was acting as a server in the house.

daddie-O
Posts: 3
Joined: Sun Apr 30, 2006 2:49 pm
Location: Royersford, PA USA

Post by daddie-O » Tue May 02, 2006 1:14 pm

Sorry, Klik! I missed your meaning at first. Yes, I can use the others you mentioned as they all have the same four channels of IDE supporting 8 drive capability. I just want the four channels of IDE to continue my system as is.

Thanks!

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests