Who has owned all generations of cpu/mobo?

Post Reply
davd_bob
Confused
Posts: 1043
Joined: Fri Feb 13, 2004 2:30 am
Location: Houston, TX

Who has owned all generations of cpu/mobo?

Post by davd_bob » Thu Sep 06, 2007 11:34 pm

Posting about my 486sx made me realize I've owned nearly every cpu/mobo since the IBM pc was released in 1981. I never got a P-4 level system as I switched to AMD. Also never had a Tandy 2000, which was about the only mass produced system using 186 cpus.

Most of these were owned well after their prime. I got most of them as barter for doing upgrade work on someone elses system.

Intel
8088, 8086 no/8087
286 with/287
386sx, 386dx/with 387
upgrade card for making 8088 use a 386/387 processor (Still in my posession)
486sx w/487sx
486dx, 486dx2 486dx4
486dlc w/487 (fits in 386 /387 sockets) (Still in my posession.)
586 on a 486 board
586 on a pentium board
686
pentium several from the first generation
Celly Mendocino (my first store bought system) At the time BP6 was released.
K6-II
Pentium-Pro, my first dual board
K6-III
pentium-II
BP6 (more Celly Mendocinos) (still in use)
Pentium-III slot1
K6-IIplus (still in use)
Pentium-III Coppermine (still in use)
Pentium-III Celly Tually.
2 ea Athlon socket 462 (one still in use)
Duron socket 462
Sempron (still in use)

We won't go into the video, and HDD systems.
There are *almost* no bad BP6s. There are mostly bad caps.

No BP6s remaining
Athlon 2800
Sempron 2000
ViaCPU laptop with Vista.(Works great after bumping ram to 2Gig)
P-III 850@100

KliK
Posts: 350
Joined: Fri Mar 11, 2005 3:56 pm
Location: Zagreb, Croatia
Contact:

Post by KliK » Fri Sep 07, 2007 11:57 am

i think my dad would kill me if i had so much boards at home...'cause as i write this:

1. BP6 is writing you this
2. DFI mbo with 1,2GHz Tual is the number2 computer - for downloading & working in CATIA
3. on the other side a GIGABYTE mbo with dual ATHLON is waiting for RAM...NOT WORKING YET!
4. unter the table there is VP6 board waiting for HDD...NOT WORKING YET!
5. on the cupboard there is a INTEL mob with P3@600 Katmai, waiting for a better case too put in for my sister...
6. in sisters room there is INTEL mbo with P2@300 Klamath running WinXP...just enough for the writing essais and working in Word...

any more of the computers and Dad would kick me of the apartment!

davd_bob
Confused
Posts: 1043
Joined: Fri Feb 13, 2004 2:30 am
Location: Houston, TX

Post by davd_bob » Wed Sep 12, 2007 8:51 pm

What kind of ram does that Gigabyte need with the Dual Athlons? Would those be 1600MP Athlons?

Do you have ram and CPUs on the VP6?
There are *almost* no bad BP6s. There are mostly bad caps.

No BP6s remaining
Athlon 2800
Sempron 2000
ViaCPU laptop with Vista.(Works great after bumping ram to 2Gig)
P-III 850@100

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest