Your Website Host

Post Reply

Do You:

Pay For Hosting
18
40%
Use Free Hosting (Geocities, etc.)
8
18%
No Webpage/Other
19
42%
 
Total votes: 45

Derek
Site Admin
Posts: 2480
Joined: Tue Jul 23, 2002 3:55 pm
Location: Canada
Contact:

Your Website Host

Post by Derek » Tue May 06, 2003 6:19 pm

Please participate in the poll above. We would like to know (if you have a webpage) whether or not you pay for hosting or use a free web host (like Geocities).

hyperspace
Board Admin
Posts: 1394
Joined: Wed Jul 24, 2002 7:39 am
Location: Lincoln, NE USA
Contact:

Post by hyperspace » Tue May 06, 2003 7:09 pm

I pay for my ADSL/Internet account. Not sure at this moment how I will pay for my Domain name.

I will be hosting my WEB pages from my own server. 8)
Quantum WormHole

Image
lost in hypertime...

vgoraz
Posts: 97
Joined: Sun Oct 13, 2002 2:39 pm
Contact:

Post by vgoraz » Tue May 06, 2003 10:27 pm

i run apache on my computer, i host my own site, i dont have a domain name, i just use my ip

HAL6000
SETI Guru
Posts: 246
Joined: Wed Jul 24, 2002 7:11 pm
Location: Bloomfield, NJ U.S.A.
Contact:

Post by HAL6000 » Tue May 06, 2003 11:52 pm

I roll my own as well. Will have it back up once I get moved.

DJ_Spray
Posts: 22
Joined: Thu Jul 25, 2002 7:59 am

Post by DJ_Spray » Wed May 07, 2003 8:21 am

I have two domains redirecting to my fixed IP at home....
so I voted for free ('cause I don't pay myself for the hosting service :roll: )
BP6 w/ 2x500Cel , 768Mo PC133 RAM, 60Go HDD, DVD, CDR24x
A7M266D w/ 2x2200+AMD, 512Mo DDR, 160Go HDD, DVD, CDR24x, DVB-S
------------------------
DJ Spray inside

Blueneko
aka Gabumon
Posts: 419
Joined: Thu Sep 05, 2002 12:21 am
Location: Florida
Contact:

Post by Blueneko » Wed May 07, 2003 10:46 am

I dont have one, never made one, dial up kinda sucks to even attempt one.

kuun
Post-O-Matic
Posts: 1566
Joined: Sat Nov 02, 2002 5:26 pm
Location: Tennessee
Contact:

Post by kuun » Wed May 07, 2003 5:05 pm

i have free webhosting from a guy in canada and free domain registering from a guy in arizona :P
!!! WARNING !!!
The following forums: www.bp6.com
are infected with the following VIRUS(s): Kuun.infected.all.posts.Win2K.user

The following IRC servers has been exploited: irc.bp6.com
with the Following Exploit: Kuun.lurks.using.mIRC.v5.82.exploit

SHS`
Posts: 7
Joined: Sun Dec 01, 2002 1:34 pm
Location: Northampton, UK
Contact:

Post by SHS` » Thu May 15, 2003 10:36 pm

Payed for, a whole dedicated box, that's got more grunt than my primary desktop... :D :(

jives
Posts: 19
Joined: Fri Nov 01, 2002 8:43 am
Location: NE, USA
Contact:

Post by jives » Fri Jun 06, 2003 8:24 am

I leach BW from work :)

I have a DSL that I serve from and a few Domains but the heaviest bulk BW I use comes from work, game servers, redirection and hosting large files.

kuun
Post-O-Matic
Posts: 1566
Joined: Sat Nov 02, 2002 5:26 pm
Location: Tennessee
Contact:

Post by kuun » Fri Jun 06, 2003 2:45 pm

how do you do your own domain registering?
!!! WARNING !!!
The following forums: www.bp6.com
are infected with the following VIRUS(s): Kuun.infected.all.posts.Win2K.user

The following IRC servers has been exploited: irc.bp6.com
with the Following Exploit: Kuun.lurks.using.mIRC.v5.82.exploit

PDR60
Posts: 49
Joined: Thu Jul 25, 2002 11:08 pm
Location: Oakland TN
Contact:

Post by PDR60 » Mon Nov 17, 2003 10:37 pm

I have the first level of Business class from RoadRunner. It gives me 3 meg down and 768 up. I host all my own sites. I also host my own mail and ftp. I just couldn't stand not being able to get to the box at 2:00am when I try something and it blows it up.... I mean I'm, I'm "tweaking" the site. (yeah that it, "tweaking")

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest