Tyan Dual SLI Dual Opteron Nforce 4 Board

Moderator: News Team

Post Reply
InactiveX
BeOS Forever
Posts: 1385
Joined: Wed Jul 24, 2002 8:25 am
Location: UK

Tyan Dual SLI Dual Opteron Nforce 4 Board

Post by InactiveX » Fri Oct 22, 2004 11:55 am

Not just two CPU sockets, but two PCI Express graphics card slots too!

Image

Click Here

I want one now. No, actually, I want two. Now.

:shock:
Like BP6.com? Not a member?
Then why the hell not? It's great!
-> BP6.com Membership <-

24seven
IRC Lurker
Posts: 494
Joined: Wed Jul 24, 2002 5:23 pm
Location: Derbyshire UK
Contact:

Post by 24seven » Sat Oct 23, 2004 6:47 am

Niiice.
Ill just go change my underpants... :oops:

davd_bob
Confused
Posts: 1043
Joined: Fri Feb 13, 2004 2:30 am
Location: Houston, TX

Post by davd_bob » Sun Oct 24, 2004 2:35 pm

Looks like dedicated ram slots for each CPU.
There are *almost* no bad BP6s. There are mostly bad caps.

No BP6s remaining
Athlon 2800
Sempron 2000
ViaCPU laptop with Vista.(Works great after bumping ram to 2Gig)
P-III 850@100

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest